Klimatförändringsförnekare Lars Spjärn. Del 2

april 25, 2020 at 4:57 e m 3 kommentarer

Vi skall nu börja att redovisa Klimatförändringsförnekare Lars Spjärns öden och äventyr under resan fram till hans tidigare beskrivna frånfälle.

Det är tidigt 70- tal och platsen är ett barnbördshus i Gröna Köpingens gränstrakter Änkefru Agda Nilsson har just, efter viss vånda, framfött en son, konstigt nog tre år efter makens frånfälle. Fru Nilssons kval blir inte mindre när hon får se sin nyfödde. Det brukar heta att alla barn är vackra åtminstone i mödrarnas ögon. Det stämmer inte i detta fall. Spädbarnet ser på ren svenska för djävlig ut och den nyförlösta modern måste blunda när sonen läggs till bröstet. Efter intagen måltid börjar den lille att skrika. Högt, ihållande. Hela tiden. Dygnet runt. Dag in och vecka ut

Skrik, gapande och protester skulle visa sig bli gossen Nilssons signum. Alltid, i alla sammanhang skrek han, protesterade och spjärnade emot till den grad att han började kallas Lars” Spjärn” istället för Lars Nilsson. Nu gjorde det kanske inte så mycket eftersom det var tveksamt om avlidne Nilsson verkligen var far till gaphalsen.

Tiden går och Lars Spjärn etablerar sig som en näst intill professionell gnällspik. Han vet inget, kan inget och duger ingenting till. En fullständig vanbatting. Han har inget arbete men vill göra sig lite bättre än han är, så han kallar sig vd. för en Vedpanneförening. Vd. står här för ved och föreningen består av att antal fastighetsägare som håller sina bostäder varma genom egenavverkat trädbränsle. Ja inte Lars Spjärn. Han försökte en gång starta en motorsåg men fick ett kast så att han sågade av sig lårmuskeln.

Här föddes Lars hat mot förnyelsebar energi.” Jävla ved och annat skit. Jag viger mitt liv åt att försvara och propagera för fossila bränslen”. Lars kanske begrep att olja och kol inte var så nyttigt för miljön men de gick i alla fall inte illa åt hans benmuskler.

Här börjar Lars kamp mot allt, och alla som begriper att fossil förbränning inte är bra för miljö och klimat. Han startar upp en blogg där han predikar hur skadligt det är för samhället med en övergång till förnyelsebar energi. Till sin hjälp har han en del andra virrpannor som förnekar att en överväldigande majoritet av alla forskare har rätt ner de varnar för obehagliga konsekvenser av ökande halt av växthusgaser i atmosfären.   En bloggare menar att koldioxid är” livets gas” och att skogen” växer så det knakar” när uppvärmning ger längre vegetationsperiod. Ja nog knakar det alltid, när vinden ruskar i snustorra granar som barkborrarna tagit död på. Insektsangrepp och död orsakad av extrem torka som en följd av klimatförändringen. Nej. Det finns inga vinnare till följd av global uppvärmning, men det begriper inte de verklighetsfrånvända förnekarna.

Tiden går och Lars blir äldre, men inte visare. Tvärt om. Hans rabiata inställning till det mesta gör honom så småningom ökänd och den omgivning som har förståndet i behåll tar avstånd till LS vilket leder till att han ganska snart står ensam i en, som han tycker illasinnad värld.

Han gnäller inte bara på klimatförändrings-påpekarna utan i stort sett på allt. Alla politiker är idioter. Likaså alla tjänstemän på olika nivåer. Alla invandrare är idioter och de som inte utvandrar från detta förbannade tjyvsamhälle är också idioter. Alla, precis alla, är satans skitarsel som snyltar på våra skattepengar. Till saken hör att LS själv aldrig bidragit med en enda krona till statskassan.

Ja, ni kära läsare förstår att vi har att göra med en extremt obegåvad människa. En pajas och sällsynt misslyckad individ som man egentligen kunde strunta i. Men. Det finns alltid någon lättpåverkad som inte kritiskt granskar vad de ser och hör. Därför finns risk att L.S. irrläror slår rot hos dessa stackars mindre vetande.

Nu gör vi ett uppehåll i publiceringen av Lars Spjärns öden och äventyrligheter. Vi vill bygga upp en näst intill oanständig spänning inför fortsättningen.

Frågorna hopar sig: När har permafrosten tinat helt och hållet? När kommer skidanläggningarna i fjällvärlden att ställa om till centrum för sol och bad, utomhus, vintertid? När har barkborrarna tagit död på de sista granarna, i skogar drabbade av extrem torka, förorsakad av klimatförändringen? Kommer man slutligen inse att allt flyg bör stanna på marken?

Men framför allt är spänningen olidlig när det gäller Lars Spjärns lärjunge: När skall han träda in i handlingen? Kommer han visa sig vara lika tokig som de flesta tycker? Vi, och ni får se.

Vi skall nästa gång avlägga ett besök vid sjukstugan i GK och se om inhyrde landsbygdsepidemiolog Lars- Urban Rendrejare har anammat de av president Trump lanserade behandlingsmetoderna för convid-19.

Trevlig helgmålsringning. Den börjar snart.

Entry filed under: Diverse, klimatförändringsförnekare, Lars Spjärn.

Livsfarlig idioti på hög nivå Folkhälsoinjektionen

3 kommentarer Add your own

 • 1. Bert Juhlin  |  april 25, 2020 kl. 10:34 e m

  Gk-Lars citat:”En bloggare menar att koldioxid är” livets gas” och att skogen växer så det knakar”.
  Man kan tro att GK-Lars är helt obildad vad det gäller ”Fotosyntesen”, jajo, så är det nog ändå. Men konstigt är det att en skogsbonde(om än en ytterst liten sådan), en fd SLU-anställd kotteplockare och en fd rektor på en skogsbruksskola inte vet att CO2 är en absolut livsnödvändighet för allt liv på planeten Jorden.

  Hur fan GK-Lars har kunnat få anställning i verksamheter där kunskaper i basal växtkemilära är en självklarhet, dylikt förvånar säkert, men inte i GK-Lars kretsar där är dylikt en självklarhet. Ja, det är väl med det som med många andra totala oduglingar, ”vanbattingar” i landet Sverige. Det att hade/har de bara rätt bakgrund och är villiga att ödmjukt slicka husbondens fötter och kyssa den hand som föder dem så är de beskyddade från krav på kunnande, vetande, tänkande och all normalt krävd lämplighet.

  Inte undra på att Sveriges namn sedan decennier tillbaka omnämns i sammanhang som passar väl in på en totaldystopiskt klan-bananstats landsstatus.

  Gilla

  Svara
 • 2. Gröna Köpingen  |  april 26, 2020 kl. 8:29 f m

  Bert ! Du blir allt mer statsmannalik. I likhet med en känd president friserar du sanningen, ljuger och fabulerar. Du får tillskriva mig hur många brister du vill men varför påstår du att f.d.. rektorer på ” ”skogsbruksskolor” inte har kännedom om fotosyntesen? Det har de med största sannolikhet, men vad har dessa med saken att göra? Eftersom du bara sprider lögner och svammel kommer jag fortsättningsvis att anamma det gamla ordspråket:” Man skall inte spilla krut på döda hökar”

  Gilla

  Svara
 • 3. Bert Juhlin  |  april 26, 2020 kl. 12:00 e m

  Jag har anat det under en längre tid, det att du inte ens läser det du själv har skrivit på din egen blogg(GK-bloggen). Ja, det är förstås inte så roligt för dig att hela tiden påminnas om vad du har framfört så därför kör du sosse-centerstilen = inte erkänna fel, inte komma ihåg, förneka kännedom, inte se det komma osv och så som du nu annonserar, att återigen, dra dig tillbaka med svansen mellan benen.

  I min förra kommentar citerade jag dej GK-Lars och ditt påstående, att citat ”En bloggare menar att koldioxid är” livets gas” – ja, det är för de flesta inget problem att förstå att du anser att CO2 är något helt annat än ”livets gas” – så vad är CO2 för dig GK-Lars?

  Ok, du GK-Lars som varande okunnig om fotsyntesens sammansättning kemiskt och dess fysiska påverkan på allt liv på Jorden så kan du som skogsägare enbart se de skador och pengaförluster som ”Granbarkborren” orsakar dig, detta då okritiskt synat och allt skyllt på en ökad halt av CO2 som orsaken till den globala m-t-höjningen.

  Det finns med all säkerhet flera andra orsaker till den globala m-t-h, exv den konstaterat ökade energiinstrålningen till planeten orsakad av en minskad ”Molnbildning”. Detta orsakar en allmän global t-höjning som då givetvis också påverkar/höjer havstempen. Denna havs-temp-h orsakar att den största CO2-sänkan haven ger ifrån sig mer CO2 till atmosfären. En ökad temphöjning i haven ger då givetvis också en havsnivåhöjning(för närvarande några mm/år) då det är känt att vatten expanderar vid uppvärmning – elementärt GK-Lars!

  OBS! Havsnivåhöjningen av några mm/år är inget problem i vår del av världen då vi har en landhöjning som är större än ökningen av havsnivåerna. Problemet i Sverige är det motsatta, det att landhöjningen orsakar att hamnar blir för grunda , kajer för höga osv.
  Det finns även andra jordiska Co2-sänkor än haven som ger ifrån sig stora volymer av CO2 till atmosfären. Exv vulkaner, omfattningen av dessas CO2-utsläpp är inte helt utforskad men sägs vara omfattande, långt mycket större än det lilla som människan bidrar med.

  Anledningen till att klimathotarrörelsen med GRETA och FN-IPCC i spetsen enbart fokuserar på den av människan producerade CO2-gasen som orsak till den globala temphöjningen är att man från sionistglobalistiskt håll vill skapa ett nytt elitistiskt styrt världssamhälle, med en regering, NWO. Företrädarna för NWO har som mål att drastiskt minska planeten jordens befolkning och på så sätt minska miljöbelastningen, matförsörjningsproblematiken osv.
  Även FN har diskuterat en drastisk befolkningsminskning, detta redan på 1950-talet. Kanske att det nu härjande Coronaviruset SARS-Cov-2 är en inledning på den av NWO och FN förespråkade befolkningsdecimeringen.

  Enda möjligheten att uppnå NWO-målet är enligt dem att minska människomassan till ett minimum, budet från NWO ligger på ca 500 miljoner människor som total och konstant världsbefolkning.
  För några månader sedan tipsade jag dig om en Länk som ger dig info om ett stenmonument(uppfört 1980) i Georgia i USA ”THE GEORGIA GUIDSTONES”, där har du som fösta guide/budord just det att minska jordens befolkning till ca 500 miljoner människor.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

april 2020
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: