Nu skall vi se hur det här går

augusti 21, 2020 at 11:03 f m 1 kommentar

Med darrande händer tar jag mig verket an att försöka återuppta bloggandet med en ny och obekant datamaskin. Det är inte så lätt när knapparna inte sitter där man är van vid. Nåja, även en gammal senil pensionär lär sig väl men tiden.

Vad har då hänt under bloggens viloperiod? Nja inte så mycket av värde. Jo vi har konstaterat att Putin, till skillnad från Trump tar klimathotet på allvar. Han är bekymrad över att permafrosten smälter, men det skiter Trump i.

Den absolut viktigaste händelsen under vår / sommaren var att den lärare som anklagats för kränkande behandling av en elev som vägrade flytta på blev friad av HD. Ett annat domslut hade varit en fullständig katastrof. Tänk er en arbetsplats där en arbetare sätter sig vid grinden och vägrar släppa in sina arbetskamrater eller arbetsledning. Hade förmannen satt sig på verkstadsgolvet och med hjälp av små pedagogiska garnnystan och ett lågaffektivt bemötande försökt att tala den obstinate tillrätta? Ingalunda. Man hade lyft bort vederbörande så att verksamheten kunnat komma igång.

Skolan skall ju vara förberedelse för en framtid ute verkligheten och näringslivet.

Nu har jag gjort ett litet försök till comeback. Återkommer snart med nya analyser ,råd och dåd. Trevlig helg!

Entry filed under: Diverse.

Test På rätt väg

1 kommentar Add your own

 • 1. Bert  |  augusti 22, 2020 kl. 12:08 e m

  Stort Grattis GK-Lars till den extremt snabba återkomsten till bloggvärlden! Ja, det kan ju inte ha varit lätt då du är en, enligt citat:”en gammal senil pensionär”.

  Det är inte överraskande att du GK-Lars tar parti för den fd KGB:aren V Putin vs D Trump då du är en outsinligt rabiat D Trump hatare, detta oavsett vad D Trump framför eller genomför.
  Anledningen till ditt D Trump-hat är höljt i dunkel men det skulle inte förvåna mig om det är något för dig omöjligt ouppnåbart som att han har en fru som är 25 år yngre och som gör allt för att hon ska se ut som en 17-årig flicksnärta.

  Gk-Lars-citat:”Skolan skall ju vara förberedelse för en framtid ute verkligheten och näringslivet.”
  Nej, nej, inte fan ska barn och ungdomar utbildas till att bli drängar och pigor åt det sk näringslivet och dess ägare. Inte heller ska svenska elever påverkas till att bli maktgalna politikers valboskap eller religiösa ismers tvångsanslutna sektmedlemmar.

  Nej, varje elev i den svenska skolan ska ges möjlighet att maximera sina egna unika egenskaper – all annan från det svenska samhället och importerade totalitära ismer anbefalld inriktning är att anse som fysisk och mental våldtäkt på varje elevs oinskränkta rättigheter till den egna kroppen och jaget.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

augusti 2020
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: