Oro

november 14, 2020 at 7:17 e m 2 kommentarer

I vårt förra inlägg lovade vi att redogöra för ett förmodligen intressant besök hos ” Grin-Olle” i vår grannsocken. Detta gick om intet. Vid vårt besök på Olles hemadress möttes vi av en tom och öde bostad. Vi påkallade uppmärksamhet genom att knacka, banka och ropa. Inte den minsta reaktion. Om Olle var hemma och satt och tryckte eller om han var utflugen vet vi ej. Det som talar för att han trots allt fanns i grannskapet var en svag svensktoppslåt som kunde höras från de inre delarna av bostaden.

Vi får till slut ge upp och anträder hemfärden med en gnagande oro i kroppen. Vad kan ha hänt? Är han sjuk? Har han flyttat ? Eller har polis och sociala myndigheter till slut tagit hand om Olle för internering under säkra och strikta former.

Grin- Olle har gjort sig allt mer omtalad i bygden på senare sid. Hans sjukt negativa inställning till allt och alla har skapat förundran och oro. Vad kan den mannen ta sig till ? Ja det vet man aldrig men vi lämnar Olle därhän för tillfället och hoppas på bättre lycka nästa gång vi gör ett besök.

Det är inte bara Grin-Olle som väcker förundran. På lite högre nivå, eller skall vi trots allt säga , lägre, fortsätter Donald Trump att förvåna omvärlden. Rösträkningen är nu slutförd och alla med förståndet i behåll kan konstatera att Joe Biden vann valet och nu är USA:s nye president. Alla utom Trump. Han vägrar att se sig besegrad och som en liten barnunge sitter han i vita huset och tjurar ” Valet var fusk och jag är vinnare” Vi lämnar även denna tveksamma figur och tittar på vad som hänt och händer för övrigt i samhället.

Ja det var just det. Det händer inte så mycket. Jo Coviden sprider sig på nytt och vi har fortfarande sommartemperatur o stora delar av riket. Frågan är vad som är värst.

Mot Pandemin kommer vetenskapen snart att ta fram ett ett botemedel men ett vaccin som kurerar alla klimatförändringsförnekare lär vi få vänta förgäves på.

I stort sett alla nationer och en överväldigande del av vetenskapen hävdar att vi har en pågående och accelererande klimat förändring, orsakad av mänsklig aktivitet. Alla nationer av betydelse lägger stora resurser på en omställning till ett klimatsmartare förhållningssätt. Förnyelsebar energi är inte längre ett otänkbart alternativ till fossila bränslen och kanske kan kol och olja fasas ut inom en inte alltför avlägsen framtid. Innan det är för sent.

Mot den samlade vetenskapen står en handfull förnekare och gastar:” Det finns ingen klimatkris. Allt är som det skall. Vänta bara så ska ni få se att det blir kallt som satan igen” Ja ja . Vi hoppas att de har rätt men så är nog tyvärr inte fallet. Det finns ofta en liten klick som skall obstruera och göra sig märkvärdiga genom att ha en avvikande åsikt. Innerst inne vet de nog att de har fel men käften skall ändå gå så att de blir uppmärksammade och omtalade.

Det ser lite ljusare ut nu i dagarna för när den störste förnekaren D. Trump väl lämnat vita huset ligger vägen öppen för ett återinträde i Patisavtalet.

Vad finns mer att kommentera? Inte så mycket av värde. Jo det meddelas att att var sjunde man är positivt inställd till sexköp. Låter lite illa och än värre är det om de är positiva efter. Det är inte bara corona man bör passa sig för.

Lördagskväll. En köttbit och ett glas rött. Nej. Vi tar nog 2-3 i istället

Trevlig helg!

Entry filed under: Grin-Olle.

Andhämtning Novemberdis

2 kommentarer Add your own

 • 1. Bert Juhlin  |  november 15, 2020 kl. 2:36 f m

  GK-Lars skriver att han känner ”ORO”, tja inte att undra över detta hans sjuka tillstånd då han under sina 15-20 sista år har agerat som en klangangsterledare som försvarar sina brutala verbala och fysiska illdåd med att han utifrån sin religions teser och kulturella sedvänjor har den gudagivna rätten att ha ihjäl de som av honom är utsedda till att offentligt schavottera som tjyvar, tattare, torskar, kommunister, arbetslösa, mfl andra i GK/Mönsterås mindre väl sedda oskyldigt stigmatiserade existenser.

  GK-Lars har de senaste åren märkt av en allt mer tärande gnagande ”ORO” som allt mer och mer har gått över till ren fruktan för hur/på vilket sätt, de som har blivit utsatta för hans grovt kriminella agerande ska ”HÄMNAS”.

  GK-Lars försöker förstås som den fegt sjuka varelse han är att förflytta skulden för hans utövade kriminalitet till att projiceras på de personer han har utövat div grovt våld emot, allt för att undslippa den hämnd som han nu oroar och fruktar för ska drabba honom.

  GK-Lars Citat:”alla med förståndet i behåll kan konstatera att Joe Biden van valet och nu är USA:s nye president.”
  Ja, det där med att ha förstånd tillräckligt nog av för att bli USA:s näste president tycks inte J Biden vara så värst välförsedd med – kolla in en video där han berättar att han J Biden inför detta presidentval har skapat den största valbedrägeriorganisationen i USA:s historia. Länk till video: https://www.youtube.com/watch?v=WGRnhBmHYN0&feature=emb_logo

  Det Amerikanska Presidentvalet har tydligen varit och är ytterligare en svår mara för GK-Lars att ta sig igenom. Ja, han GK-Lars har ju länge och väl spytt sin gröngulröda galla över USA:s ”folkvalde” president D Trump, detta utan att kunna framföra en enda vettig orsak som grund för GK-Lars sjukt oresonliga hat mot D Trump. Det som nu gnager värst i GK-Lars starkt oroade svagsinta inre är förstås det faktum att etablissemang och globalisthataren D Trump fortfarande är USA:s President och det fram till den 20 Januari 2020. Kanske att han så också förblir om USA:s rättsväsende har viljan att leva upp till att vara ett rättsväsende värdigt en rättsstat.

  Att GK-Lars inte är det minsta besjälad av demokrati och fritt tänkande för alla och en var synliggörs när han beklagar sig över att det inte går att vaccinera oss ”KLIMATOPTIMISTER” till att bli lika galna och vetenskapsfientliga som GK-Lars, GRETA T, FN, IPCC, miljöfascisterna i den svenska regeringen å riksdagen samt dito deras IQ-befriade gelikar i världen/jordens övriga klimathotsförvirrade länder.

  GK-Lars är lika blint troende på klimathotarrörelsens portalfigurer och dess undergångsprofetior som vore han utan det minsta av tillstymmelse till eget tänkande och förmåga till att på ens ett minimalistiskt vetenskapligt sätt pröva rimligheten i de falskutopier ang klimatet i framtiden. Dylikt False News förmedlas beredvilligt av vår tids största virrhjärnor, exv karriärpolitiker inom PK-7-partierna, journalister, kulturnissar/nissor, div miljö/klimatorg, SVT, SR, SMHI, MSM, div andra tabloidmedia osv. Ja, det tycks som att det inte finns den minsta vilja hos de svenska sk elitetablissemangens företrädare att ens få till en hyfsad debatt om rimligheten i klimathotsagendornas ickevetenskapliga domedagsspådomar.
  Ja, det som framförs ang klimathotet är just inget annat än spådomar framställda i önskeförprogrammerade datormodeller där ”värsta scenario varianten/profetian” är den som förs fram till allmänheten som den mest troliga, detta då den skrämmer den stora folkmassan och sådana blindstyren som GK-Lars till att just bara ”TRO”.

  GK-Lars, citat:”Patisavtalet”, vad är det för ett avtal?
  Är det kanske ett avtal mellan dig GK-Lars, D Trump och den Filippinska staten ang vem av er två som har ensamrätt till att använda den filippinska fisksåsen ”Patis”?

  Gilla

  Svara
 • 2. Gröna Köpingen  |  november 15, 2020 kl. 2:30 e m

  Ett stavfel. Vad retligt, men läsare med lite klirr i skallen begriper att det skall stå Paris i stället för Patis. Men hellre ett litet stavfel än ett helt inlägg som är obegripligt.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

november 2020
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: