Lurendrejeri

november 28, 2020 at 3:16 e m Lämna en kommentar

Lördag. I skymningen sjunker man ner i TV- soffan för att vila upp sig efter fredagskvällens övningar. Några ostbitar och päronhalvor ligger inom räckhåll, liksom en kall lager eller ett glas Pinot noir om man är lagt åt det hållet.Den ganska trivsamma halvdvalan infinner sig och man inser att livet är ganska gott att leva.

Riiiiiiiiing. Riiiiiing. Den fasta telefonen ger ljud ifrån sig. Vem i helvete ringer på denna en lördagskväll? Måste vara någon gammal avlägsen släkting som inte har fattat att det finns mobiler i dagsläget.Bäst att svara. Det kanske handlar om att man fått ärva efter någon som man inte haft kännedom om.

”Hallå. Har jag kommit till Bosse Bloggare” Eftersom man lärt sig att aldrig svara ”Ja” när någon ringer ställer man en motfråga:” Vem är du som ringer en lördagskväll”. ”Jo jag heter Jonny och jag ringer från firma Livsgnista. Hur står det till?” ” Du har inte ringt mig för att fråga hur jag mår. Vad är ditt ärende?” ” Jo jag undrar om du hört talas om Vita pro”.” Jo jag har sett en gammal avdankad slalomåkare på TV som gör reklam för vita pro. Han ser väl hyggligt vital ut men hade förmodligen varit ännu piggare om han givit fan att tugga i sig en massa skit. Jag är inte intresserad av kvacksalveri, och memorera att du aldrig ringer mig mer, framför allt inte en lördagskväll. Ajö”

Ny lördagskväll. Ännu en gång ringer det på min fasta förbindelse.( Nej inte frugan, telefonen). Jag vågar inte chansa. Den här gången kanske det trots allt handlar om en ansenlig arvsdonation.

Hallå, är det Bosse Bloggare? Inte heller nu svarar jag ja. Försäljare med rymligt samvete kan manipulera inspelade samtal och plötsligt står man utan egen förskyllan med en prenumeration på underkalsonger: Fem par i månaden under fem års tid

”Vem är det som frågar”.” Jo jag heter Bertil och ringer från sdmnwjc.”.. Bertil talar snabbt och så otydligt att man inte skall uppfatta vad han säger. ”Varifrån ringer du sa du?”” Från kadskch….”..”Jag hör inte vad du säger. Vad vill du”? ”Jo jag representerar ett bolag som ser till att ni konsumenter inte betalar för mycket för era el abonnemang. Jag vill spara pengar åt dig.” ”Tror du att jag är så elakartat korkad att jag tror att du ringer till mig bara för att vara hygglig och jag skall spara pengar. Du vill naturligtvis ha något i gengäld och det får du inte. Jag älskar att betala skyhöga el- räkningar och det ämnar jag fortsätta med. Ring mig aldrig mer. God kväll”

Spännande att se om någon ringer i kväll, och i så fall vem . Goda vänner får gärna ringa, men det har jag inte så många så det blir nog lugnt.

Trevlig helg

Entry filed under: Diverse.

Tv-Gnäll Hus- och mardrömmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

november 2020
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: