Kundanpassning

december 4, 2020 at 2:19 e m 1 kommentar

Man brukar säga att det är kunden som bestämmer och att det är dennes önskemål som styr kommersen. Det är samma sak med Bloggen. Vi vill inget annat än att tillfredsställa våra läsare. Gammal som ung. Man som kvinna. Bloggen översköljs ofta med önskemål beträffande teman och innehåll och vi vill självfallet uppfylla önskemålen så långt det är möjligt.-.

Överlägset mest efterfrågat är skrivelser och berättelser om vår vän på andra sidan sockengränsen,” Grin- Olle” Våra läsare slutar aldrig att förundras över hans fenomenala förmåga att bli ovän med allt och alla. Hans nästan övernaturliga fallenhet för trätor och ovänskap fascinerar vår läsekrets så till den grad att vi känner oss tvingade att hörsamma läsarnas önskemål .

Nu senast ryktas det om att Olle blivit utslängd från kyrkliga syföreningens paketauktion när ha i förtrytelse över att inte ha vunnit en hemystad ost på lotteriet började kasta ur sig könsglosor och dessutom försökt att ta skamgrepp på en diakonissa, härtill kanske inspirerad av den store idolen Donald Trump:” Grab them by the pussy”.

Vi håller med våra läsare. Grin-Olle är ett på många sätt unikt fenomen som engagerar och väcker förundran. Bloggen skall som sagt försöka tillgodose deras önskemål men det finns en hake som skaver. Tyvärr har en lokal bloggare på andra sidan sockengränsen fått för sig att Grin – Olle är en karikatyr av honom själv. Inget kan vara mer felaktigt. Grin- Olle och Bert Julin är inte samma person. Om nu Bert tycker sig finna karaktärsdrag hos Olle som liknar hans egna så är det inget som vi på GK-bloggen kan göra något åt. Vi vill tillgodose våra följares önskemål och kan inte låta oss hindras av att någon har missuppfattat hela upplägget.

Vi preciserar inga datum när reportagen kommer att publiceras. Det kan bli i morgon. Kanske nästa vecka. Om en månad, eller rent av nästa år. Detta bygger upp spänning och förväntan. Man kan inte i förväg veta när Olle är resonabel och kan tänkas att ta emot ett besök, utan risk för liv och lem. Vi menar här besökarnas. Grin- Olle har på senare tid uppvisat en alltmer aggressiv framtoning och han utslungar hot i förtäckta ordalag. Nåja det är inget som oroar för hans fysiska resurser är inte av det skräckinjagande slaget. Olle är lite degig och orörlig, så även en invalid av normalgraden springer ifrån honom om kuraget skulle svikta. Det gör det inte.

Nej. Grin- Olle skrämmer ingen. Hur mycket han än gormar och lever rövare så är han mer skrattretande än skräckinjagande. Det är ingen som backar för Grin- Olle. Vi erinrar oss det gamla talesättet: ”Tomma tunnor skramlar mest”. Han kan skramla på så mycket han orkar. Det är ingen som bryr sig.

Nu lämnar vi Olle för nu. Vi har redan slösat för mycket tid på denne tveksamma figur, men eftersom läsarna efterfrågar nyheter om Grin- Olle så må det vara hänt. Våra kära läsare är uppenbarligen roade av lyteskomik.

Det är fredag, och ikväll skall vi se ” På spåret”. Ett trevligt program som blir än mer trevligt med något gott inom räckhåll. Vi får se vad hustrun hittar på. ( ja vi menar naturligtvis något ätbart, med dricka till )

Entry filed under: Donald Trump, Grin-Olle, sexuella trakasserier.

Supergnälliga gubbar Bortkastad möda

1 kommentar Add your own

 • 1. Bert Juhlin  |  december 5, 2020 kl. 1:04 f m

  Så var det då återigen dags för GGK-Lars att skriva ytterligare en GK-gnällkrönika om sin värste fiende, den hos GGK-Lars rädslafobiframkallande ”Grin-Olle”!

  ”Grinige GK-Lars” skriver ang ”Grin-Olle” citat:”Man kan inte i förväg veta när Olle är resonabel och kan tänkas ta emot besök, utan risk för liv och lem. Vi menar här besökarnas.”
  Grinige GK-Lars(Lars Nygren Högemåla Gård) skriver några rader senare i samma b-inlägg ang ”Grin-Olle”, att citat:”Nåja det är inget som oroar för hans fysiska resurser är inte av det skräckinjagande slaget.”

  De här två ovanstående GGK-Lars citaten visar att GGK-Lars är paradoxal med råge eller svårt drabbad av en vanlig och känd åldersrelaterad sjukdom då han från ena raden till den andra växlar från att frukta för sitt liv och sin förmodat alltid slaka lem till att plötsligt bagatellisera det av honom tidigare upplevda dödliga livs/lem-hotet.

  Helt klart är att GGK-Lars inte är att räkna med vad det gäller hans mentala stabilitet, speciellt illa till mods och rädd blir han när Grin-Olle visar sig eller förs på tal viket får GGK-Lars att febrigt och virrigt hetsa om att Grin-Olle måste tas om hand av citat:”polis och sociala myndigheter för internering under säkra och strikta former.”.

  GGK-Lars fysiska dito är inget han kan skryta med. Han har uppenbara svårigheter med att ta sig fram på sina krumma kärringben och liktornsbemängda plattfotsfötter. Jag tycker nog att det är dags för GGK-Lars att skaffa sig ett antal rollatorer, en i bilen, en i traktorn, en i drängstugan osv. En eller flera sådana kan han mot en blygsam depositionsavgift få låna av Mönsterås Kommuns Hjälpmedelscentral som upplysningsvis finns i källaren på Allegården.

  Ett ständigt malande samvete som är kraftigt präglat av rädsla/skräck tycks styra GGK-Lars liv i det mesta. Så mycket av panik att han i det tidigare publicerade GK-blogg-inlägget ”Tv-Gnäll” i kommentar 9, då i uppenbar exalterad rädslafrustration och i kallsvettig självhävdelse deklarerar för ”Bert” och omvärlden, att citat:”Jag är inte rädd för dig Bert.”. Vidare i samma kommentar agerar GGK-Lars som en fanatisk inkvisitionsdomare när han anklagar ”Bert” för att citat:”Du ljuger, vränger och friserar sanningen” osv. Märkligt är att GGK-Lars inte som sina gelikar på medeltiden föreslår att ”Bert” ska brännas på bål – förmodligen har han ett än värre dödstorrtyrförslag att komma med som exv 30 dagars ”Stegling”, lem för lem.

  Det råder ingen tvekan om att GGK-Lars lider av en svårartad ”Bert” och ”Grin-Olle”-rädslafobi som har tärt hårt på GGK-Lars annars så stora ego. Ur vad denna GGK-Lars rädslafobi har uppstått kan bara GGK-Lars eller hans hjärnskrynklare veta mer exakt. Jag kan försäkra att jag Bert aldrig på något vis verbalt eller fysiskt har hotat GGK-Lars eller någon annan MGK:are till livet eller på något annat vis har agerat så att den akuta rädslafobin som GGK-Lars uppvisar skulle kunna vara en konsekvens av något jag sagt eller utfört på MGK. Dock har jag själv fått ta emot både psykiskt som fysiskt våld från GGK-Lars och från medlemmar i MGK.

  Som tur är för GGK-Lars är att det finns en reträttplats för GGK-Lars där han fegt kan känna sig kaxig, tuff och helt säker för ”Bert” och ”Grin-Olle”. Det är en plats där han under många år har upplevt att han är i besittning av berusande makt och enorm styrka. GGK-Lars enda trygghetsplats i livet utanför hemmet är i förarstolen bakom ratten i något av sina många fordon, exv traktorn försedd med tandskopa, frontlastaren, monstergräsklipparen, den ”mobila predikstolen” eller jordfräsen/trädgårdstraktorn som drar växtgiftsbesprutnigsaggregatet.
  Dock blir det säkert en svår tid för GGK-Lars när hans och GRETAS utopiska fossilbränslefria miljö/klimat-fascistiskt styrda idealsamhälle ev blir verklighet 2030.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

december 2020
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: