Bortkastad möda

december 7, 2020 at 4:13 e m 1 kommentar

Det skymmer en måndag som aldrig varit speciellt ljus. Trevligt att man slipper att solen sticker i ögonen.. Trivsamt men samtidigt lite deppigt när man betänker att det snart vänder och vi går mot ljusare och jobbigare tider. Men än är livet behagligt mörkt och gott att leva. Det enda som stör är temperaturen. Det skall inte vara så här varmt i december. Det borde vara snö eller åtminstone regn, så att grundvattnet stiger. Men så här skall det vara nu för tiden, har vi lärt oss av klimatexperter på både lokal och nationell nivå.

Vi blir lite förundrade och bekymrade när vi hör talas om att Polen på sikt skall avveckla sin kolkraft. Samma sak med svensk stålindustri som skall reducera utsläppet av koldioxid med ny, men svindyr teknik. Pengar som enligt de fåtalig men oerhört kunniga klimatförändringsskeptikerna är kastade i sjön.

Allt detta spektakel hade kunnat undvikas om de ansvariga bra hade ringt ett enda, enkelt samtal till teknoologiske doktor Lars Bern. Då hade de fått reda på hur allt ligger till och mänskligheten hade besparats en massa oro och onödiga kostnader

Entry filed under: Diverse, Energi och miljö, klimatförändringsförnekare.

Kundanpassning Om bord

1 kommentar Add your own

 • 1. Bert Juhlin  |  december 8, 2020 kl. 1:49 f m

  GGK-Lars citat:”Det enda som stör är temperaturen.”
  Visst du är gammal och glömsk, men du borde ändå minnas att det i Hudiksvall den 2 Nov 2015 var +17,6 grC!
  1 och 2 Nov 1968 var temperaturen vid 7 mätstationer i Götaland +17,0 – 18,4 grC!

  Den metrologiska historien kan till din tröst eller mer troligt till din förfäran berätta att varma vintermånader inte är något ovanligt och onaturligt i Sverige.
  1 och 2 November 1902 uppmättes temperaturen till +18 grC i Falun!
  7 November 1899 var temperaturen +18 grC i Linköping!
  4 Nov 1890 visade termometern i Mässhult Halland +19,5 grC!
  Det finns förstås många fler årtal och datum när höga vintermånadstemperaturer har uppmätts – mao, detta är inget ovanligt, konstigt eller alarmerande utan är bara en variation inom normalen.

  Helt klart är att katastrofklimathotare som du Grinige GK-Lars och GRETA inte bryr sig det minsta om att blicka bakåt och inhämta empiriska kunskaper om exv, tidigare uppmätta höga +vintertemperaturer. Så av vad anledning är ni faktaresistenta, jo, fakta passar inte in i er klimathotsprofetia om en snart(inom 10 år) kommande klimatkatastrof.

  Polackerna ska avveckla sina kolkraftverk och ersätta dessa med kärnkraftditon, kloka människor där i Polen – detta till skillnad mot här i Sverige där vi tack vare svenska folkets totala politiska blindhet/hjärntvätt måste dras med rena dårjävlar i beslutande nationella funktioner.

  Lars Bern är inte överraskande fortfarande en ytterst svår mara för dig GGK-Lars, detta till och med i vaket tillstånd. Ja, det är inget som förvånar då personer som inte har grundläggande kunskaper i naturvetenskap och teknologi istället oftast dras starkt till typ tokreligiösa irrläror som klimathotarismen och dess lika tokgalna förkunnare.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

december 2020
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: