Nyårsfunderingar

december 31, 2020 at 1:30 e m 2 kommentarer

Då var det återigen dags att fira Sylvester som har namnsdag idag. Det är inte förfärande många i Sverige som är döpta till Sylvester. Den enda som vi på rak arm kommer på är Sylvester Stallone. Men han är inte svensk. Sylvester betyder ” skogsman” och Stallone” hingst”. Alltså kan Sylvester Stallone uttydas: Skogshingst. En benämning som skulle passa utmärkt även på GK- bloggens redaktör.

Vad har vi då att vänta av det nya året? Ja det kan nog bli både” vin och vatten. ” Vi skall konsentera oss på den närmsta omgivningen och försöka tipsa om vad ni kan hoppas på, av och från GK- bloggen

Av Bloggen behöver ni inte förvänta er vatten utan det blir uteslutande vin av hög kvalitét. Ja kanske också lite starkare varor. Den nu så populära spritningen av händer är inget nytt för redaktionen. Vi har sedan länge spritat hela kroppen, både in- och utvändigt

Låt oss presentera vad som ligger i” pipen” under det nya året :

Först av allt vill vi tillkännage att vårt stora epos:” Monsteras i helg och töcken” äntligen skall börja publiceras. Orsaken till fördröjningen är att den av författaren budade fotografen misslyckats. Han gav uppdraget till sin fete kusin Folke Bengtsson, skåning. När tre Kodak 36- bilders rullar kom i retur från framkallning visade det sig att alla bilder var helsvarta, beroende på att Folke glömt att ta bort linsskyddet. Vi lägger detta debacle bakom oss och väljer att publicera utan illustrationer.

I övrigt: Vi skall ganska omgående låta våra gästbloggare komma till tals: Blondin-Balle. Isabelle Rövenglip, Sport-Kalle, Cendré- Bella och inte minst Grin- Olle. Olle börjar få lite stjärnstatus och hans beundrarskara kan nu räknas i fyrsiffriga tal. Vi presenterar inte alla på en gång utan de portioneras ut till en tilltalande kompott. Kulturen skall som alltid lyftas fram i rampljuset och vår expert Lill-Gull A: sson B: sson Nilsdotter Person skall få recensera och analysera poetiska övningar, med lite tur kanske något från förre Ankdammeri- ledamoten Katrin Torstensson. Vem vet. Kanske har också hennes lagvigda Janne Cladd författat något kväde under sin internering.

Apropå Sex, kan vi också utlova en ny frågespalt signerad Lill-Gull. L-G har inte bara gedigen kunskap om litteratur, utan hennes kunskap om, och praktiska erfarenhet av sexuella övningar är nära nog unik. Hon skall dela med sig i frågespalten.” Inträngande undringar” med start på vårvintern.

Vi stannar där. Vi tog i dag till orda främst för att önska våra läsare ett Gott nytt år , men ni har nu fått en liten aptitretare om vad det nya året bär i sitt sköte.

Gott nytt år!

Entry filed under: Ankdammerin, Grin-Olle, nyår.

Nyårslöfte, och förvåning Världssensation

2 kommentarer Add your own

 • 1. Bosse Russel  |  december 31, 2020 kl. 5:00 e m

  Gott nytt år🏌️‍♀️😀

  Gilla

  Svara
 • 2. Bert Juhlin  |  december 31, 2020 kl. 8:56 e m

  Nyårsaftonsskryt i vanlig ordning a la SGGK-Lars!

  År har gått, år är och nya diton kommer, håll till godo med de år du får ett nytt eller fler!

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

december 2020
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: