Världssensation

januari 1, 2021 at 12:51 e m 7 kommentarer

På årets allra första dag har vi den enastående glädjen att presentera två nya medarbetare på GK-bloggredaktionen. Inte för att Bosse Bloggare står handfallen utan assistans men men nya medarbetare finns möjligheten att utöka och bredda utbudet. Vi presenterar inte de nya redaktionsmedlemmarna med namn och adress för risken är överhängande att de kommer att bombarderas med översvallande lovord till den grad att Postnord kommer att gå på knäna i än större omfattning.

Vi vill nog påstå att vår redaktionella förstärkare är kända världen över och deras utstyrsel skvallrar om deras höga samhällsstatus.

Nu stannar vi här så att ni i lugn och ro får smälta denna revolutionerande nyårsnyhet. På återseende

Entry filed under: Diverse, konungsligt.

Nyårsfunderingar Under rådande omständigheter……

7 kommentarer Add your own

 • 1. C A FRANSSON  |  januari 1, 2021 kl. 5:41 e m

  vilka fantastiska bilder.

  Gilla

  Svara
 • 2. Bert Juhlin  |  januari 1, 2021 kl. 10:44 e m

  Hahaha, av någon anledning får de här två fejkade bilderna mig att tänka på Erik XIV och Karin Månsdotter – kan det vara den anmärkningsvärt synbara åldersskillnaden?

  Gilla

  Svara
 • 3. Gröna Köpingen  |  januari 2, 2021 kl. 9:26 f m

  Vännen Bert. Så vitt jag vet var det väl Karin Månsdotter som var betydligt yngre än konungen. När det gäller våra nya medarbetare är förhållandet det motsatta vilket man nog kan se om man studerar bilderna noggrant. F.ö. vill Bloggen önska dig ett gott nytt är och vi hoppas på ett fortsatt gott samarbete. Gå inte ut och bli kall

  Gilla

  Svara
 • 4. Bert Juhlin  |  januari 3, 2021 kl. 7:51 e m

  Citat:”om man studerar bilderna noggrant.”. Ja, vad kan man se då?- Jo, att tjejen på bilden verkar vara ca 18 år ung och bär kläder som var högsta mode i Spanien på medeltiden. Hon 18-åringen ser ut att ha roligt åt gubben till vänster om sig, en pajas hahaha!

  Gubben i bildkollaget börjar närma sig 60 bast, hans uniform och pälsverk är kungligt 1900-talsmode med ursprung från despotiska glitter-Afrika eller dito MENA. GK-gubbens kungakrona ser ut att vara en harems-BH som vikts 90 grader och knutits ihop. Mittdelen av BH-kronan ser ut att vara ett par juvelpyntade minitrosor. Högemålakungen SGGK-Lars ser mer än nöjd och belåten ut med den lingeri-huvudbonaden på sitt okrönta huvud.

  Ang Citat:”gott samarbete”, jag är medveten om att GK-bloggen tack vare mina kommentarer har fått en betydande ökning av unika besökare från Mås och övriga landet. Ja, även ledamöter ur Riksdag och Regering ska vara bland stambesökarna.
  Till och med att en i regionen världskänd deckarförfattare har uttryckt sitt gillande över det pågående ”bloggkriget” i Mönsterås – han säger sig bli starkt inspirerad i sin författargärning av det kultiverade meningsutbytet och den höga vetenskapliga nivån som Bert för och berikar GK-bloggen med.

  Några ej namngivna muppar ur C-S-MP-träsket ska ha tagit kontakt med trolljägare Ro-Bert Aschelberg ang ett av dem önskat utfört blitzangrepp mot den globalisthäcklande klimatpositive kommentatorn på GK-bloggen – Ro-Bert A svarade förskräckt: nej för fan, aldrig i livet att jag vill utsätta min ömkliga lekamen för den uppenbara risken att på bästa sändningstid få på moppe och trut.

  Jodå, jag ”är” fortfarande!

  Gilla

  Svara
 • 5. Gröna Köpingen  |  januari 3, 2021 kl. 9:06 e m

  Bäste vännen Bert. Du har rätt som alltid. Vad vore GK- bloggen utan dina klockrena analyser och ditt knivskarpa intellekt- Tack för att du finns. Ta vara på dig och gå inte ut och bli kall. Vi vill ha dig vid god hälsa under många år framåt, till ömsesidig glädje.

  Gilla

  Svara
 • 6. Bert Juhlin  |  januari 4, 2021 kl. 12:26 e m

  SGGK-Lars citat:”Tack för att du finns. Ta vara på dig och gå inte ut och bli kall. Vi vill ha dig vid god hälsa under många år framåt, till ömsesidig glädje.”.
  Hahaha, det märks att SGGK-Lars har kunskaper i hur man förr i tiden i ord framförde dolda men ändå för alla fullt förståbara hot mot sina ovänner och fiender.

  Den egentliga meningen/betydelsen av de framförda goda råden och önskningarna i ovanstående citat är i realiteten dessas illvilliga motsats. Detta tolkat utifrån den i tid långa erfarenhet jag har av hur SGGK-Lars och hans gelikar som exv Folke Folkesson mfl beter sig i verkligheten. Med de tidigare framförda mordhoten och de genomförda fysiska attackerna av ovanstående nämnda personer kan man/jag avfärda ovanstående citat som ren rappakalja.

  Gilla

  Svara
 • 7. Bert Juhlin  |  januari 14, 2021 kl. 12:22 f m

  Helt plötsligt har kommentar Nr:1 tillhörigt detta blogginlägg fått en ny avsändare(namn, alias). Till att börja med var kommentatorn en Bosse Russel, igår ändrat till C A Fransson – hahaha, vad kan tänkas bli nästa namn, spöket på Högemåla, Joe Biden, Nancy Pelosi eller kanske Kalle Ankan ute på Ö Kråkboet.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

januari 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: