Obegripligt och skrämmande

januari 7, 2021 at 9:22 f m 3 kommentarer

Vi hade idag tänkt att skriva om något trevligt, ex. musik men det får anstå en tid. Timade händelser i närtid kräver en kommentar: Vi utlovade att Dan Eliasson skulle få sparken. Detta var på inget sätt obegripligt eller oväntat Det som förvånar en aning är att det gick så snabbt och smärtfritt. Tyvärr verkar det som att Eliasson i fortsättningen får sitta i det s.k.” Elefantrummet” och rulla tummarna med bibehållen hög lön. Lite osmakligt

Det som är obegripligt och skrämmande är nattens händelser i Washington. Att det i världens kanske ledande demokrati startar ett upplopp som kan liknas vid ett försök till statskupp är kusligt. Och mest kusligt är att sittande presidenten Donald Trump är med och eldar på pöbeln. Det finns en pluspost i sammanhanget och det är att D. Trump för all framtid diskvalificerat sig som nygammal presidentkandidat 2024.

Bloggen har under Trumps hela mandatperiod varit lite kritisk och ifrågasatt presidentens agerande. Detta har kritiserats av en del läsare , vilket är helt i sin ordning eftersom bloggen är demokratiskt sinnad. Det kunde vara roligt att veta vad man tycker nu efter presidentens exempellösa debacle. Välkomna på kommentarfältet

Entry filed under: Dan Eliasson, Donald Trump.

Festinställning Nu vänder vi blad….

3 kommentarer Add your own

 • 1. Bert Juhlin  |  januari 8, 2021 kl. 1:05 f m

  Citat SGGK-Lars:”kunde vara roligt att veta vad man tycker nu efter presidentens exempellösa debacle.” .

  USA:s President Donald Trump har med alla de lagliga medel som har stått honom till buds fullgjort sin edsvurna plikt mot USA, dess konstitution och det amerikanska folket. Därmed kan inte någon nu levande människa eller kommande dito anklaga honom för att inte ha gjort sitt allra yttersta och bästa för USA och därmed också sitt bästa för resten av västvärldens folk och länder.

  Gilla

  Svara
 • 2. Gröna Köpingen  |  januari 8, 2021 kl. 6:35 f m

  Vännen Bert. Din kommentar är ett trevligt och träffande exempel på skarp, bitande satir. Den satiriska andemeningen är så tydlig att till och med Trump skulle förstå

  Gilla

  Svara
 • 3. Bert Juhlin  |  januari 8, 2021 kl. 2:16 e m

  Citat SGGK-Lars:”bitande satir” – nej då, inte alls!
  Bisarr satir, är det, blir det, när du och övrig svensk politisk populas i teaterspelad upprördhet skanderar, ”obegripligt”, skrämmande”, ”statskupp”, ”kusligt”, ”pöbeln” osv – ja, dylika yttringar är fullt i klass med löjelyteskomik!

  Under år 2020, när BLM:arna vandaliserade grovt i de flesta Amerikanska städer var du SGGK-Lars tystare än tyst – inte ens när BLM:arna vandaliserade stort i svenska Göteborg kommer det minsta av protest, kritik eller uppvisad upprördhet från dig SGGK-Lars.
  Så varför nu, kan det vara pga att de flesta av D Trump:s väljare/supporters har vit hud?

  Nejdu, SGGK-Lars, du är inget annat än en av allt för många i Sverige existerande politiskt korrekta sossecenter-p… populister som av 100% demokratiförakt(FOLKFÖRAKT) supportar Joe Biden och det antidemokratiska vänsterliberala globalistpacket.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

januari 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: