Vädervedervärdigheter

juni 21, 2021 at 3:58 e m 10 kommentarer

Nu måste det bli ett slut på detta sataniska värmeväder. Är detta möjligen försmaken av det Gehenna som väntar alla klimatförändringsförnekare, som straff för dessa motarbetade de försök som gjordes för att rädda planeten undan en förödande klimatförändring?

Entry filed under: Diverse, klimat, klimatförändringsförnekare, väderlek.

Väderförsämring Midsommartankar

10 kommentarer Add your own

 • 1. Bert Juhlin  |  juni 22, 2021 kl. 11:03 f m

  Eu och Greta vill förbjuda ”VEDELDNING”, detta för klimatets skull!

  Aktuellt citat från SGGK-Lars:”för att rädda planeten undan en förödande klimatförändring?” – du VEDELDAREN Lars Nygren, alias SGGK-Lars, du ställer förstås oreserverat upp på ett dylikt förbud – ja, vad annat kan du göra som den toktroende klimatförändringshotare du är!

  I Sverige är ”VEDELDNING” en folkrörelse med mångtusenårig tradition och som än idag ger många husägare tillgång till billig energi för uppvärmning och ev matlagning vid elavbrott.

  Dock är detta med vedeldning som ett hot mot allt och alla inte något nytt framfört hot. I en Expressenartikel 2013 framför en svennetokjävel, en etnolog, med anställning på Nordiska Museet att vedeldning och vedhuggande är ett hot mot kvinnor och dito mot integrationen av invandrare.
  Ja, vad kan inte framställas som ett hot i ”DÅRJÄVLARNAS PARADIS SVERIGE”!

  Gilla

  Svara
 • 2. Gröna Köpingen  |  juni 22, 2021 kl. 5:36 e m

  Bäste vännen Bert. Har du varit ute i solen för länge? Det verkare ha surrat till ordentligt i ” kupan” på dig. Har jag någonsin i skrift eller tal framfört negativa åsikter om vedeldning? Ingalunda. Vedeldning som du lite egendomligt beskriver som en” folkrörelse ”har varit en förutsättning för mänskligt liv i Sverige de senaste 14000 åren. Det är klart att vi skall elda ved, oavsett vad EU och Greta tycker.

  Ha det bra, men gå inte ut utan huvudbonad.

  Gilla

  Svara
 • 3. Gröna Köpingen  |  juni 22, 2021 kl. 5:41 e m

  Jag igen. Jag glömde att gratulera. Du beskriver ofta Sverige som ”Dårdjävlarnas Paradis” Du måste ha det riktigt skönt och trivsamt.

  Gilla

  Svara
 • 4. Bert Juhlin  |  juni 24, 2021 kl. 11:32 f m

  Nu skriver du i affekt igen – ja, jag visste förstås att du skulle reagera på det viset då dylikt har blivit mer legio än sällsynt!

  Jag kan inte se i min kommentar här ovan, ATT JAG HAR FRAMFÖRT att DU SGGK-Lars i något enda inlägg, i tal, eller i en tidigare kommentar har framfört ”NEGATIVA ÅSIKTER OM VEDELDNING” – var ifrån har DU fått den TOK-TANKEN?

  OBS! Jag nämner i min kommentar att vedeldning är en ”folkrörelse med mångtusenårig tradition”, så vad yrar du om?
  Läs för fan kommentaren innan du svarar!

  Med all tydlighet har det förvirrat till sig mer än vanligt i din centerpartistiska LÖÖF-hjärna, trolig anledning, det citat:”sataniska värmevädret” som du nu på ålderns höst beklagar att du får uppleva.

  Ja, du har förstås upplevt dylikt ”sataniskt värmeväder” många ggr tidigare under din levnad. Men ok,du befinner dig ju nu i glömskeåldern, så du minns väl inte ens den heta sommaren 2018.

  Om man som du Lars tror på Greta, EU och IPCC så är det bla sådana som du(VEDELDARE) som är upphovet till den ökande globala medeltemperaturen, ja, du får skylla dig själv jäv… skrymtare!

  Ang ”DÅRJÄVLARNAS PARADIS SVERIGE”: nej, jag trivs inte i detta, citat:”världshistoriens sjukaste land”. Anledningen till att jag är kvar här är att jag ser det som en mission att få svenskarna att inse hur jävla tokigt de har röstat i riksdagsvalen, kommunvalen osv. Dock är det inte en lätt mission att ta sig ann, detta då sosse-center-MP- hjärntvätten, fan så sorgligt, har satt sig mycket djupt i den svenska folksjälen.

  Däremot så kan det klart och tydligt ses att du Lars Nygren är en av de svårast drabbade av den ovan nämnda partihjärntvätten. Detta folkrättskriminella trauma lever du i och trivs uppenbarligen mycket bra med det – tänk så skönt att inte behöva tänka själv, det gör partiet/partierna!

  Gillad av 1 person

  Svara
 • 5. Gröna Köpingen  |  juni 24, 2021 kl. 6:25 e m

  ?

  Gilla

  Svara
 • 6. Bert Juhlin  |  juni 24, 2021 kl. 10:19 e m

  SGGK-Lars citat:”?”.
  Ok, tog det så hårt, bra!

  Gilla

  Svara
 • 7. Gröna Köpingen  |  juni 25, 2021 kl. 9:18 f m

  Vännen Bert ! Nej det tog inte hårt. Mitt resta frågetecken skall symbolisera att du framför obegriplig smörja. Låt oss skärskåda vad du skrivit :Bert citat: : ” OBS. Jag nämner i min kommentar att vedeldning är en folkrörelse med mångtusenårig tradition, så vad yrar du om: Läs för fan kommentaren innan du svarar ” Jo nog har jag läst alltid men jag tycker fortfarande inte att vedsamlade och eldande är exempel på en ” folkrörelse” Möjligen folk i rörelse.
  Nytt Bert-citat:” Nej jag trivs inte detta världens sjukaste land.. Anledningen till att jag är kvar här är att jag ser det som en mission att få svenskarna att inse hur jävligt tokigt de har röstat……Dock är det ingen lätt mission att ta sig ann”. Nej, det är kanske inte en lätt mission ,att ens ta sig an.
  Häng inte upp dig på din inbillade mission. Låt inte detta hindra dig att flytta om du så skulle vilja. Jag är tämligen säker på att saknaden för ortsbefolkningen skulle bli uthärdlig.
  Men var skulle du slå ner dina bopålar? Var är du välkommen ?.
  Apropå pålar: Ta nu en dans kring midsommarstången.

  Gilla

  Svara
 • 8. Bert Juhlin  |  juni 25, 2021 kl. 11:19 f m

  Citat SGGK-Lars:”Men var skulle du slå ner dina bopålar? Var är du välkommen ?.”
  Bra Lars att du kommer ut med dina aversioner mot min person. Du har ju tidigare framfört bla, att som ”du(jag Bert) bäddar får jag ligga”.
  Till detta ovan kan jag lägg ett otal andra uttalanden och fysiska attacker riktade mot mig, verkställt av dig och andra personer!

  Med andra ord så finns det en klart syn och hörbar orsak(orsak inte fastställd) till ditt och andras kriminella beteenden mot mig, verbalt som fysiskt. Jag adderar alla dina och andras uttalanden mot/ang mig Bert och kommer på domedagen svara med lämplig åtgärd!
  Jag har i obestämd tid fortfarande anledning att ta ”hänsyn”, därefter kommer du och andra få det ni förtjänar!

  Gilla

  Svara
 • 9. Gröna Köpingen  |  juni 26, 2021 kl. 10:43 f m

  Bäste vännen Bert. Hur skall man tolka detta? Citat: ”Jag har i obestämd tid fortfarande anledning att ta hänsyn, därefter kommer du och andra få det ni förtjänar” Vad är det vi förtjänar? Handlar det om ekonomisk kompensation? Någon större arvsdonation? Vi avvaktar med spänning.

  Gilla

  Svara
 • 10. Bert Juhlin  |  juni 26, 2021 kl. 2:56 e m

  Du SGGK-Lars och andra byfånejävlar har tydligen fått för er att ni kan jävlas med mig ostraffat. Anledningen till att jag inte har agerat mot er ännu är den som jag framförde i kommentar 8!

  En fråga: viken är den direkta orsaken/anledningen till att du och andra tror att ni kan, förnedra, mobba, ”Mordhota mig” samt inte minst agera med fysiskt våld där utfallet kan ha bli fatalt?
  Du har i en tidigare kommentar direkt riktat till mig, framfört, att, ”som man bäddar får man ligga” – ja, du har i det skrivna framförda avslöjat att det finns en orsak till din och andras agerande mot mig.

  Jag ska hjälpa dig/er på traven med att finna orsaken, så jag spånar om orsak: kan orsaken vara att du är medlem i Centerpedofilpartiet, de övriga kanske supportar något annat liknande avartsparti med lång historia och liknande skamhistorik?

  Som exp! Kan det vara att tidigare verksamma byfånepoliser i Mås, i O-hamn, i Kalmar har varit i kontakt med dig, de har länge haft jävligt ont av att jag finns till?

  Kan det vara Taxi och bussförarskrået som ondgjort sig eller är det några ur tidigare och nu verksamma bodknoddar i Mås som spytt galla över min existens?

  Kan det vara pestfolket, tid anställda på Arbetsförmedlingen eller dito Försäkringskassan(exv Lisbeth) som är din källa? Dessa statens lakejer hade mycket ont av mig som varande ”långtidsarbetslös” trots 8 teknikerutbildningar +. Denna omständighet orsakades av att ”The Deep State” i Sverige tagit beslut om att jag aldrig någonsin skulle kunna bli anställd eller strata eget – detta uttalat av statstjänstemän företrädande AF och Almi FP.

  Det är inte otroligt utan mera troligt att skitpratet kommer från personer verksamma inom samtliga här ovan uppräknade företeelser!

  Ja, listan över orsakssamband till din och andras antipati mot mig kan göras längre men får duga tills vidare!

  Lars Nygren! Om du vill kunna påstå/hävda att du är, en ”MAN”, så framför nu vad det är som skaver så illa mellan dig och mig och övriga inblandade – om inte, kan du lika gärna klä dig i kvinnokläder och presentera dig som R… H… K… Lars!

  Gillad av 1 person

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juni 2021
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: