Äsch. Det här går inte längre

juli 28, 2021 at 4:03 e m 5 kommentarer

GK-bloggen har legat nere en månad och vår målsättning var ett betydligt längre stillestånd. Men vi inser att vi måste ta vårt ansvar genom ett återinträde i cyberrymden. Redaktionen har bombarderats med önskemål om en återstart och vi kan inte med gott samvete negligera denna vädjan.

Medborgarna i Gröna Köpingen och angränsande socknar har under vår bortavaro famlat i blindo och inte haft klart för sig vad man skall tycka och tro när våra råd och dåd saknats.

Det som slutligen fick oss att besluta om en återstart var ett långt brev från signaturen BJ. Vi vet inte vem denne är men med ledning av språkbehandlingen , eller snarare brist på, så gissar vi att han är av utsocknes börd. Brevet är långt men vi skall inte återge det i sin helhet utan nöjer oss med valda delar:

Bäste redaktör Bosse Bloggare. Jag måste lätta mitt hjärta och erkänna att den period som GK- bloggen saknats har varit den värsta i mitt liv. Jag är engagerad klimataktivist och jag har med fasa sett hur klimatförändringsförnekare av olika slag nu sticker ut sina fula trynen i ökad omfattning när inte GK-bloggen är med och bekämpar de enfaldiga dumskallarna. Snälle rare Bosse. Berätta hur det ligger till med klimatet så att alla begriper att det är bråttom att försöka förhindra den katastrof som lurar runt hörnet”

Käre signaturen BJ. Det är fantastiskt trevligt att notera det engagemang och den klokskap som trots allt finns ute bland folket. Du har rätt när du påpekar att det hastar.. Bloggen skall med kraft även fortsättningsvis värna om klimatet och bekämpa de onda krafter som motarbetar ett sunt förhållningssätt.

Förutom klimatet skall vi med stegrad intresse ta del av den politiska debatten och så smått börja förbereda oss för det val som inte ligger mer än dryga året bort. Vårt ( Grön Ansamling, GAS) valmanifest skall dammas av och kanske förnyas i vissa stycken.

Vi styvstartar redan idag med lite politik, detta med anledning av att SVT/ Novus redovisat nya siffror över väljarsympatierna. Vänsterpartiet har nu 13,3 % och av detta kan man dra slutsatsen väljarna struntar i vilken politik de olika partierna för. Dadgostar är trevlig och hyggligt påläst och det räcker. Partiledarna betydelse manifesteras också av Centerns tillbakagång och de andra partierna kring spärren borde nog se om sitt hus. Hur många väljare charmar Bolund? Skall en Kristdemokratisk ledare se ut som Ebba? Nej det skall vara en pingstvän med hårknut i nacken. Framför allt skall man inte ha en ledare som försöker lura gamla män vid husaffärer. Fy skäms Ebba.

Nu börjar det åska våldsamt så vi måste nog stänga av datorn. På återseende

Entry filed under: Diverse, Ebba Buske, Grön Ansamling (GAS), klimatförändringsförnekare.

Äsch.. På rätt väg

5 kommentarer Add your own

 • 1. Bert Juhlin  |  juli 30, 2021 kl. 9:09 e m

  Hahaha! Bloggredaktören på GK-bloggen Lars Nygren är som vanligt inte intresserad av att förmedla korrekta uppgifter/fakta. Detta oavsett vad det gäller för ämne/fråga, exv klimatförändringar eller att KD-Ebba enligt Lars Nygren skulle ha försökt LURA en gammal man vid en husaffär.

  OBS! I inlägget här ovan anklagar Lars Nygren KD-Ebba för att ha försökt lura en äldre man vid en husaffär, denna anklagelse är sjukt osann.
  OBS! Det KD-Ebba blev åtalad för är att hon offentligt har framfört att den person som förmedlade den aktuella husaffären tidigare har dömts/fällts för att ha begått ett GROVT BROTT.

  Alltså, I TOKDÅRE-SVERIGE, nu, på 2020-talet är det kriminellt( i detta fall:”förtal”) och åtalbart att som KD-Ebba offentligt framföra ”SANNINGAR” om personer som i svenska domstolar har dömts till påföljd/straff för brottslig verksamhet.

  Ang den svagsinte BJ:n i inlägget här ovan och vem den personen kan vara: min gissning blir att det måste vara en Centerpartist eller en Miljöpartist, som är, eller nyligen har varit lokalpolitiskt verksam här i Mönsterås.

  Gilla

  Svara
 • 2. Gröna Köpingen  |  augusti 1, 2021 kl. 10:06 f m

  Vännen Bert är tillbaka. Trevligt. Bert reagerar över att jag anklagar Ebba Busch för att hon försökt lura en äldre man vid en husaffär. Jag kan ta tillbaka denna anklagelse, men faktum kvarstår att Ebba hela tiden försöker att lura väljarna att rösta på KD .Detta är riktigt illa , näst intill oförlåtligt.

  Gilla

  Svara
 • 3. Bert Juhlin  |  augusti 2, 2021 kl. 10:23 f m

  En politikers största personliga tillgång ligger i konsten att ljuga, ljuga, och ljuga i all oändlighet utan att skämmas det minsta. Centerpedofilapartiets ordförande Annie Lööf är i samtiden ohotad etta i denna för politiker den allra viktigaste innehavda personliga egenskapen, den i ljugandets konst.

  De som trots den vetskapen om A Lööf ändå röstar på CPP nationellt är inte lurade till att utföra den sliskiga handlingen, de är av samma skrot och korn som deras partiordförande/ledare.

  KD-Ebba är till skillnad från A L en tillgång för sitt parti, detta då hon är vältalig, rakt på sak, tydlig, kunnig, diskussionsglad och bangar inte för något. Dessutom är hon söt och snygg, ja jäkligt sexig.

  Gilla

  Svara
 • 4. Gröna Köpingen  |  augusti 2, 2021 kl. 12:22 e m

  Bäste vännen Bert. Det verkar som om vi är ganska överens för en gång skull. Jag är inte heller någon stor anhängare av Annie Lööf. . Hon har en lite självgod framtoning som inte är klädsam.
  Vad gäller Ebba delar jag inte din uppfattning. Jag skiter i en partiledares utseende. Hade väljarna tagit hänsyn till detta skulle ex. Tage Erlander inte fått många röster. Inte Gunnar Hedlund heller.
  Lägg in en stöt på KD- Ebba. Du kanske har en chans eftersom hon är relativt ny-separerad

  Gilla

  Svara
 • 5. Bert Juhlin  |  augusti 2, 2021 kl. 10:43 e m

  Citat:”Lägg in en stöt på KD-Ebba.” Jag kan bara beklaga, hon är redan upptagen med en ny belägrare, så tyvärr är det kört för tillfället!

  Nu var ju inte KD-Ebbas utseende det jag framförde som hennes främsta tillgång. Men visst en vacker kvinna drar mer uppmärksamhet till sig än en ful dito, så även inom politiken.

  Du har säkert observerat att de flesta svenska ministrar och riksdagsledamöter och partiledare av honkön verksamma under de senaste decennierna har varit och är ytterst välklädda och då gärna i dyrt tyg. Misstänker att de tillbringar mer tid med modeinfluensers och i Stockholms dyraste klädaffärer än i riksdagen, ministerierna osv. Så visst, utseende och klädsel har fått en betydligt större betydelse för kvinnopolitiker än vad som har varit på agendan tidigare.

  Men i en tid/era där ytan är mer viktig än insidan så får nog även du finna dig i att svenska politiker mer och mer kommer att likna dockorna Barbara och Ken!

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juli 2021
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: