Politisk turbulens

augusti 25, 2021 at 1:52 e m Lämna en kommentar

GK-bloggen känner sig manad att kommentera de senaste turerna på den nationella, politiska arenan.

Stefan Lövens reträtt kom en smula överraskande, även om den var efterlängtad på en del håll. Bloggen har inga synpunkter på Löven. Han var väl inte sämre än andra sossar på samma position. Nu var han nog en smula trött och längtar säkert efter en lugnare tillvaro. Det skall vi inte missunna honom.

Vem skall nu komma istället ? ” Nu måste det väl vara dags för en kvinna ,” hävdas det på många håll. Varför det ? vad är det som säger att vi skall ha en kvinnlig partiledare och statsminister ? Det viktigaste är väl att det handlar om en duktig, kompetent person. Det finns inget som säger att en kvinnlig sosseledare skulle vara det bästa alternativet. Har man redan glömt Mona Sahlin.

Magdalena Andersson förs fram som en het kandidat, men frågan är hur het hon är. Hon kanske inte vill. Men det finns säkert andra som är hågade. Vi har Hallengren, Ygeman, Bayland och Damberg, men de tre sista är av” fel kön”

Ja vi får se hur det går. Hur som helst har partiets ”Ansikte utåt ” stor betydelse. Som exempel kan nämnas V:s Nooshi Dadgostar som nog haft stor betydelse för kommunisternas ganska hyggliga siffror. Samma betydelse kan nog tillräknas Annie Lööf , fast åt fel håll.

Nästa gång skall vi presentera ut- och upplösningen av vår sanslöst spännande berättelse ” Bonde hemsöks av fru” Sannerligen något att se fram emot

Entry filed under: Diverse, sossar.

Bonde hemsöks av fru. Avsnitt 3 Energiinnovationer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

augusti 2021
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: