Redaktionen

bosseJag som är redaktör heter Bo Sam Lage von Bloghster och ser ut enligt bifogat foto. Kallas till vardagslag Bosse Bloggare. Som namnet antyder har jag tyskt-österrikiskt påbrå och enligt släktforskning är jag kusin (visserligen på långt håll) med en man vars farfar hälsat på ärkehertig Frans Ferdinand. Trots mitt ursprung är jag en man av folket och kan umgås med såväl kreti som pleti.

Jag är i övre medelåldern och kan se tillbaka på en skolgång som resulterade i en realexamen i mitten av 60-talet. Efter avslutad skolgång har jag ägnat mitt yrkesverksamma liv åt studier på nära håll av vårdinrättningar och behandlingshem med psykiska åkommor som affärsidé. Nu är jag pensionär med en obetvinglig målsättning att via bloggen belysa allt som luktar korruption och maktmissbruk utövat av andra än företrädare för den politiska sammanslutmingen Gas (Grön ansamling) i vilken jag tjänstgör som oomtvistad portalfigur.

Min familj består av fru och tre barn där åtminstone moderskapet är klarlagt. På fritiden ägnar jag mig åt allt som inte har med motion att göra. Någon politisk dito kan däremot vara intressant och engagerande. Jag är musikintresserad och kan lyssna på det mesta. Dock undviker jag dansbandsmusik och country efter att jag intagit min måltid som för mitt välbefinnande bör vara befriad från grönsaker i större mängd. Jag har uppnått en ålder av 66 år och har inte framlevt hela mitt liv i Gröna Köpingen. Inte än hoppas jag.

1 kommentar Add your own

  • 1. Gubben  |  maj 14, 2013 kl. 8:44 e m

    Efter denna utlämnande bekännelse är det bara att ge upp, besluta sig för att då och då återvända till Gröna Köpingen. Vem vet – kanske finns det hopp?

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


%d bloggare gillar detta: