Segdragen rehabilitering

december 7, 2021 at 9:10 e m 3 kommentarer

Jag dråsade i golvet för en tid sedan och demolerade min högra axel. Det gjorde ont som bara den och rörelseförmågan blev starkt begränsad. Nåja, det ordnar sig nog snart resonerade jag inledningsvis. Så var, och är inte fallet. Jag sökte tröst och råd hos min sjukvårdskunniga hustru Eva- Stina men där fanns inget medlidande att hämta: ”Det där får du dras med länge, det är inget att göra något åt” Jag har förståelse för att hon är trött när hon kommer hem från jobbet efter att ha vaccinerat patienter hela dagarna men lite uppmuntran och medlidande kunde hon väl kosta på sig. Jag hörde ryktesvis att någon patient tyckt att han blev behandlad som en barnunge i samband med vaccinationen. Min hustru har lång erfarenhet av att sticka folk i överarmen och hon ser mycket väl vilka som är paniskt förskräckta och som kan behöva stöd och tröst i en som de tycker obehaglig situation

Vad härligt med lite snö och kyla .Det gläder inte bara mig utan förmodligen också en och annan klimatförändringsförnekare.” Där ser ni era förbannade klimatskeptiker .Det finns inget klimathot .Allt är som det skall vara”

Antalet personer som ifrågasätter den pågående klimatförändringen har minskat i antal, och man får nu leta ganska länge efter rättshaverister som passar in. Om man nu inte vet var man skall leta. Det vet vi

Entry filed under: Diverse.

Exemplarisk tjänsteutövning Julhalsning

3 kommentarer Add your own

 • 1. Bert Juhlin  |  december 11, 2021 kl. 1:32 f m

  Tvärt om, tvärt om, Lars Nygren, det är allt fler och fler i Sverige och i omvärlden som med fasa och bestörtning nu inser att det påstådda nutida och framtida rådande ”klimatnödläget” är en gigantisk MEGABLUFF. Om den bluffen inte avstyrs kraftfullt i närtid kommer den så som den är avsiktligt avsedd att verka att vara orsaken till det totala sammanbrottet för Sverige och västvärldens välfärdsstater.

  Den som tror på att dår-utopin oplanerbar vindkraftsel kommer att kunna vara basen i det framtida svenska elsystemet är inte annat än skvatt tok-galen! En som uttryckt sin tro och övertygelse om den villfarelsen är förre statsministern Stefan Löfven(S).

  Dagens elbehov nationellt är ca 150 TWh/år, om drygt något decennium projekteras det svenska elbehovet till att vara ca 300 TWh, men säkert betydligt mer än så..
  Björn Gillberg framför att om de sk gröna industriprojekten plus övrig elektrifiering som nu planeras i Norrland(LKAB, SSAB mfl) ska kunna genomföras så behövs det byggas 10 nya kärnkraftsreaktorer på vardera 1000 MW och det bara i Norrland – detta sagt/framfört av en kärnkraftsmotståndare.

  Att du Lars omfamnar klimathotsbluffen med hull å hår förvånar mig inte det minsta då mina erfarenheter av dig och ditt omdöme är av det slaget att jag har insett att det inte finns någon reell möjlighet för dig att tänka och bete dig på annat vis än vad du gör.

  Lars ett ord som passar bra in på dig som person är ett dito som du har med i ditt senaste inlägg, ordet är, ”RÄTTSHAVERISTER”. Du om någon är en, ”rättshaverist”, detta då du tar dig friheten att egenmäktigt godtyckligt utöva förtal, psykiskt som fysiskt våld mot mig och vem vet, kanske så också mot andra i din närhet.

  Detta ditt utövade våldsamma godtycke mot mig har du grundat i, försvarat med, citat:”som man bäddar får man ligga”. Helt klart är att du är säker på att du utifrån citatet ovan kan bete dig så som du gjort utan att riskera att bli lagförd oavsett vad du hittar på för idiotier.

  Så, var ifrån kan du Lars ha fått garantier/fribrev för att du inte kommer att bli lagförd och bestraffad för din utövade kriminalitet? Med inte ogrundad kännedom så är det med all säkert den sk ”djupa staten”(The Deep State) lokalt och nationell som säkrar din självpåtagna roll som prisjägare.

  Gilla

  Svara
 • 2. Gröna Köpingen  |  december 12, 2021 kl. 10:13 f m

  Bäste vännen Bert.Du och jag har en längre tid gnabbats på bloggen och vi är oense om det mesta. Kanske lite onödigt och tramsigt men harmlöst ”.Det är sällan ens fel när två träter” så skuldbördan kan nog fördelas tämligen lika. Men för helvete Bert: Håll dig till sanningen. När, var och hur har jag utövat fysiskt våld mot dig? Jag förväntar mig att du kan presentera bevis och vittne till det påstådda .Det kan du inte för det har aldrig ägt rum.

  Gilla

  Svara
 • 3. Bert Juhlin  |  december 30, 2021 kl. 7:17 e m

  Anledning till att jag inte har svarat på din kommentar är att min dator via windows uppdate har fått en felaktig ”fil” nedladdad vid senaste uppdateringen av operativsystemet. Deb felaktiga filen har satt mina USB-portar ur funktion så jag kan inte använda ”musen” vid navigering på div i-sidor/sajter. Jag är hänvisad till tangentbordet för nav på nätsidor, detta är enormt tidsödande jämfört med ”mus”. Nu har jag fått lite bättre koll på tangentbordskommandon för surfande, dock är nav fullt ut inte möjligt.

  Svar på din kommentar: helt riktigt har vi ”gnabbats” här på din blogg, dock började gnabbet oss emellan långt innan du startade upp din blogg ”Gröna Köpingen”. Det av dig kallade gnabbet oss emellan hade sin uppstart när jag började besöka ”rangen” på Högemåla, detta var åren runt 2002. 2002 är också det år jag till 99% genomför golfutbildningen det sk ”Gröna Kortet”. Jag fick dock inte möjlighet till att slutföra kursen då de personer på OGK/Skorpan som var utsedda till faddrar vägrade att hjälpa mig med denna den sista delen av kursen. Anledningen till deras vägran att hjälpa mig finns med all säkerhet att finna i att det i OGK:s styrelse fanns två kända Mönsteråsare som som då, innan dess och senare visat sig ha antipatier mot min person, senast uppvisat den 7 Juni 2018 vid MGK:s klubbaracker.

  Så, anledningen till att du och jag har bråkat, allt från mina första besök på Högemåla Golfbaneanläggningar runt åren 2002 är att du blivit delgiven omfattande ”skitprat” om mig, detta med välvilja emottaget och okritiskt accepterat av dig som sanningar.
  Nu är ditt och andra personers agerande mot mig på MGK/Högemåla inte någon enskild företeelse, detsamma har levererats från en del av butiksägarna verksamma utmed Storgatan i Mönsterås och inte minst från styrelse och medlemmar i Mönsterås Båtklubb, dito Mås sneseglarklubb, Våneviks Båtklubb mfl.

  Dock är det så att jag alltid har slagit tillbaka på ett eller annat sätt, oftast verbalt. Jag kan tänka mig andra motaktioner men vill inte kommunicera dem här på din blogg eller ens på min egna dito.

  I din kommentar nekar du till att ha utfört någon som helst fysisk våldshandling mot mig – ok, jag förväntar mig inte någon annat från dig då du inte är kukad nog för att stå för det du har gjort. Jag vill ändå påminna dig om det aktuella tillfället, det är när du besprutar mig med växtgift, plats P&P-banans sjätte håls green. Trots att jag befinner mig på den nämnda greenen så aktiverar du besprutningsaggregatet och låter växtgiftgasen sprida sig snabbt och fritt i omfång. Jag får denna skit på mig och i mig, du själv sitter väl skyddad från topp till tå i skyddsdräkt och mask. Om du inte anser att det är att utföra medvetet fysiskt våld mot en person så är du att anse som efterbliven, helt utan konsekvenstänk, alltså ren idiot.
  Vittnen till det skedda finns inte i realtid, dock finns det vittnen som passerade mig straxt efteråt och som undrade varför jag spottade och tviade högljutt, jag berättade vad som hänt, de tyckte det var för jävligt.

  För övrigt finns det bevis för verbala hot om dödligt fysiskt våld utfört av dig mot mig. Dessutom bevis för att du av Folke Folkesson blir ombedd att slå ihjäl mig på stört, detta den 7 Juni 2018, plats MGK/klubbhusbarackerna/Högemåla.

  Jag förväntar mig inte annat av dig än att du förnekar det skedda och kanske att du beivrar det jag framfört – ja, du skriver i en kommentar att du samlar på bevis. Jag kommer dock aldrig att ta tillbaka ett enda ord av det jag framfört om det du och andra har utsatt mig för, aldrig i helvete!

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

december 2021
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: