Alternativa fakta

januari 28, 2017 at 9:20 f m 1 kommentar

Att vara lik en president skulle normalt sett kanske vara en merit. I dessa tider är det tveksamt. Den nye presidenten i USA är inte så noga med sanningshalten och ” alternativa fakta” har blivit ett begrepp på modet.

Vi har alternativa fakta på närmre håll. Signaturen ”Bert” kommenterar då och då vad som skrivs på GK-bloggen. Det är trevligt med kommentarer, om de håller sig till sanningen. Jag bryr mig inte om Berts åsikter, men osanningar som kan skada tredje part måste vederläggas:

GK- bloggen sitter INTE med i Mönsterås kommunfullmäktige. ICKE! Det är med hänsyn till KF: s rykte viktigt att sådana felaktigheter inte sprids.

Bert skriver att GK- red är” paranoid i sitt hat till Jehovas Vittnen”. Ej heller detta är sant. Jag skiter i JV, lika väl som jag förhåller mig kallsinnig till andra former av religionsutövning. Av det enkla skälet att jag inte tror på budskapet, vilken form det än må ha.

Jag skrev under” Kristlig försäljning” att det var trevligt att en gammal fin byggnad nu kommer till nytta. Lite slarvigt uttryckt kanske, men jag vidhåller att byggnaden kan komma till bättre användning. Jag hade tyckt detsamma även om det varit andra sammanslutningar som ex” Låghalta filatelister, ”eller” Kattens vänner” som häckat i byggnaden.

Bygg bostäder ,starta loppis eller livsmedelsbutik, men rör inte exteriören

Entry filed under: Diverse.

Grin-Olle Hus,hem och hushållsarbete.

1 kommentar Add your own

 • 1. Bert  |  januari 30, 2017 kl. 12:58 e m

  GK-bloggaren har givetvis sina skäl till att inte offentliggöra sitt dopnamn, folkbokföringsnamn. Ett av skälen till hans valda anonymitet på GK-bloggen är att han är politiskt verksam inom Centerpartiet samt representerar nämnda parti i kommunfullmäktige.
  Jag har från säkra källor fått bekräftelse på VEM GK-bloggaren är samt hans politiska hemvist och dito politiska uppdrag i Mönsterås Kommun. Jag väljer att inte omnämna GK-bloggaren med hans dopnamn, folkbokföringsnamn av den anledningen att källan/uppgiftslämmnaren önskar detta . Dock borde det inte vara några som helst identifieringsproblem(av GK-bloggaren) för de personer som besöker GK-bloggen att via mina kommentarer förstå vem som är GK-bloggaren.

  Ang JV vs GK-bloggaren. Att GK-bloggaren som han skriver, citat:jag skiter i JV, lika väl som jag förhåller mig kallsinnig till andra former av religionsutövning” – dock är det så att GK-b vid ett flertal tillfällen har ondgjort sig över just JV i sina inlägg och svar på kommentarer från mig ”Bert”.
  Jag är övertygad om att GK-b precis som så många andra m-åsare är av den tron/åsikten att jag ”Bert” är medlem i JV, detta antagande har säkert sitt ursprung i att jag som barn växte upp i en familj tillhörig JV-sekten. I Monsteras är det ju så att om någons föräldrar företräder eller är medlem i någon religiös sekt eller politiskt sektparti(exv Centerpartiet) så ärvs/följer detta troende/medlemskap barnen per automatic resten av livet, så är det nog också i många fall, känner till flera sådana personomständigheter. Detta tvångspåförda ärvda-ok är dock inte det minsta gällande för mig ”Bert”, jag har inte varit och är inte det minsta religöst sinnad, detta vare sig som ungdom eller vuxen. Jag har av den anledningen aldrig kännt behov av att dyrka/tro på någon gudsism av något slag och kommer heller aldrig att falla ner i det träsket.
  I klartext, jag ”Bert” är inte något JV, har aldrig varit det och kommer aldrig att bli det heller. Jag klargör detta för att inget ofördelaktigt ska falla på JV liksom inte heller på mig själv.

  Han GK-bloggaren ger i inlägget ovan hals för sin och centerpartiets negativa syn på ”katters” status och dess beskyddare ”Kattens vänner” – ja, detta GK-b tillkännagivande är ju inte oväntat, jag har ju tidigare tipsat om de fästingdrabbade katter som kan ses på GK-b g-hackardomäner.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

januari 2017
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: