Grin-Olle

januari 26, 2017 at 9:03 e m 2 kommentarer

Bloggen hade sett fram mot en tids avlastning. En period då våra gästbloggare skulle få utökat utrymme. Det gick i stöpet.

Vi börjar med Blondin-Balle. Han har inte hörts av på en tid och enligt rykte har han gått in i en djup depression. Orsaken är sysslolöshet, orsakad av att OP aldrig blir klar med reparationen av Balles skotare, en ”Rottne Blondin” av äldre modell. Nu sitter Balle och super hemma  hos ”Olle på skogen” hela dagarna. Ensidig diet, bestående av brännvin och älgkött är inte nyttig, varken för själsliv eller tarmludd.

Bloggen har fått kritik för att vi släppt fram Cendré-Bella. En del läsare tycker att hon förlöjligar kvinnosläktet genom sin lite enfaldiga framtoning. Värst av allt: Hon uttalar sig lite förklenande om våra nationalklenoder på schlagerhimlen. Att påstå att ”Lill-Babs” är botoxad och ansiktslyft är skamligt tycker man, och det kan vi hålla med om. Låt L-B vara som hon är, och i fred. Hemma i Järvsö.

Så var det då detta med Grin-Olle. Bloggen publicerar, efter viss tvekan, ett sista inlägg från Olle. Varför det blir det sista förstår ni efter genomläsning. Man kan nog slå fast att Olle är rent sjukligt negativ. Allt är skit, och alla andra är idioter. Han är inte heller helt sanningsenlig men detta är kanske OK i dessa dagar då ”Alternativa fakta” är ett begrepp på modet. Vi tror nog tyvärr att Olle lider av en allvarlig psykisk störning. Därför lämnar vi honom ifred, för en fortsatt, förhoppningsvis framgångsrik medicinering. Skulle han tillfriskna så håller vi dörren öppen för fortsatt medverkan, men för nu, får detta bli hans sista, beklämmande inlägg.

Grin-Olle-sorti

”Helvetes djävlar vad jag är förbannad på dessa satans invandrare som bara ställer till det för oss vanliga medborgare. Jag läste i tidningen att skolan fått problem på en del håll eftersom antalet migranter har minskat. Det är ju rent förbannat att en massa lärare nu skall få sparken bara för att invandrarna inte räcker till. Jag blir så satans arg. De får väl för helvete skärpa sig och se till att de är lika många som förut så att skolan fungerar. Massinvandrings-idiotin måste fortsätta.

Så var det detta med bidragen. Jag har inga officiella siffror, men senast jag snackade med min sagesman, ”Gert på parkbänken”, sa han att de satans snyltarna får bidrag på hundra tusen i månaden. Eller var det i veckan. Gert brukar veta, för han är ingen sån där satans moderatkommunistcenterpartistliberal kristdemokratimiljödjävel-idiot. Fy faen för det förbannade hjärntvättade politikpacket. Djävla dårdjävlar!

Vad får jag? Knappt en kopek. Det är så synd om mej så jag vill gråta en skvätt. Tänk om jag, som är en äkta renrasig svensk, fick åtminstone hälften av utlänningarnas bidrag, så kunde jag ha det ganska drägligt. Kunde åka på semester till Tålebo, gå på bio, shoppa, och börja spela golf. Det finns ingen rättvisa i detta förbannade djävla skitlandet, detta dårdjävlarnas paradis där det bara är en massa bondrövar som styr och ställer. Fy satans, djävlars, helvete. Bonnrövar är ett djävla pack. De bara gnäller och klagar på allt. Gnälliga typer är det värsta jag vet. Helvete!”

Ja, ni förstår nu varför Olle måste vila upp sig, och förhoppningsvis tillfriskna, innan han får uttala sig på bloggen igen.

 

 

Entry filed under: Diverse.

Tiggeriet Alternativa fakta

2 kommentarer Add your own

 • 1. Bert  |  januari 27, 2017 kl. 9:13 e m

  ”Bondeförbundarna” hade bevisligen mycket djupgående sk ”BRUNA RÖTTER”, deras omdöpta efterlevare ”Centerpartisterna” har för tillfället så som pk-modet anbefaller VITFÄRGAT sina ärvda ”BRUNA RÖTTER”, det med samma pk-färgkod som övriga pk-partier. Med en lätt skrapning på CP-partististen och kommunfullmäktigeledamoten GK-b:s rotyta så framträder den bruna färgen i sin forna rätta nyans.

  GK-b är en av dessa Centerpartister(fd Bonderövsförbundare) som får sin ideologiska näringstillförsel från pk-rätt vitfärgade sk ”BRUNA RÖTTER”. GK-b har i tal och skrift producerat en mängd av brunfärgade personomdömmen om en för honom förhatlig samhällskritisk bloggare, g-hackare, antytt medlemskap i Jehovas Vittnen mm.
  I GK-b:s sista blogginlägg ”Grin-Olle” framför GK-b i bästa brunfärgade Dr Mengele-stil att ”Grin-Olle” är psykiskt sjuk, citat”olle är rent sjukligt negativ” samt ”olle lider av en allvarlig psykisk störning” och därför behöver medicineras allt utifrån GK-b:s svårt brunfärgade tankar.
  I andra GK-b inlägg framförs exv negativa tankar om Jehovas Vittnen, vi som läst modern världshistoria bla om den under 1930 – 40-tal pågående ”förintelsen” under det Nazistiska styret i Tyskland och dito i okuperade länder vet att Jehovas Vittnen var en av tre minoriteter som ingick i Nazisternas utrotningsprogram.

  Att centerpartisten GK-b framför sina brunfärgade åsikter är en utmärkt bra upplysning till nya som gamla hugade Centerpartiväljare i kommande val 2018.

  Gilla

  Svara
 • 2. Gröna Köpingen  |  januari 27, 2017 kl. 11:05 e m

  ?

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

januari 2017
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: