Sportslig tragik

mars 19, 2021 at 9:21 f m 1 kommentar

Så hände det som vi inte trodde skulle vara möjligt. Vår förträfflige förbundskapten i fotboll, Janne Andersson , har fallit för trycket och plockat med Zlatan i landslaget igen. Vi kan till viss del förstå Janne. Om det skulle gå dåligt i VM- kvalet utan Zlatan så hade det blivit ett helvetes liv och alla skulle kräva hans huvud på ett fat.

Vi har sagt det förut: Zlatan är en gudabenådad spelare. Kanske den störste som vi haft. Men. Fotboll är ett lagspel och Janne har spelat ihop ett väl fungerande lag efter det att Zlatan frivilligt avslutade sin landslagskarriär. Så borde det förblivit. Nu när ”Konungen” har återvänt måste någon annan gammal trotjänare maka på sig för att ge plats åt divan. För Zlatan är en diva. Bara det att han beskriver sitt återinträde som ” Guds återkomst” säger det mesta om hans mentalitet. Divalater och översitteri är inget som hör hemma i en väl fungerande lagmaskin.

Entry filed under: Zlatan.

Språkligt Antiklimax

1 kommentar Add your own

 • 1. Bert Juhlin  |  mars 23, 2021 kl. 11:28 f m

  SGGK-Lars citat:”Janne Andersson , har fallit för trycket och plockat med Zlatan i landslaget igen.”

  Eftersom SGGK-Lars tydligen vet ”vem” som har utövat det sk ”trycket” på Janne Andersson så vore det på sin plats med ett tydliggörande av namn/namnen på de personer eller politiska partier som krävt att Zlatan återigen ska få chansen att splittra/förstöra det svenska landslaget i fotboll.

  Mitt tips är att det är det antisvenska och odemokratiska Socialdemokratiska Arbetarpartiet med S Löfven i spetsen som inför valrörelsen 2022 har tvingat Janne Andersson att ta detta totalt vansinniga beslut, allt för att vinna så många invandrarvänliga svennars och invandrares röster som möjligt.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

mars 2021
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: