Cendré -Bellas blogg.

juni 11, 2016 at 10:21 f m Lämna en kommentar

Nu kan det vara dags för ett livstecken från vår vän Cendré- Bella. En charmig , okonstlad representant för Medelsvensson, som delar med sig av de få guldkorn hon hittar i en i övrigt ganska grå och trist tillvaro

”Hej alla goa människor. Nu skall jag göra er riktigt avundsjuka. Jag sitter på bussen på väg hem från Ullared. En fantastisk upplevelse som jag önskar att alla skulle få vara med om.

Det var meningen att Rutger skulle följa med, men bussen gick så tidigt att det inte gick att väcka honom. Han hade dragit i sig en hela” Kosken” kvällen innan och var naturligtvis lite trött. Han är faktiskt lite gullig när han ligger och fylle-snarkar, men han luktar inte parfym ur munnen.

Jag fick åka utan Rutger, tillsammans med några väninnor från Drive in- Bingon. Lisa, Bettan och Elina är trevliga tjejer och vi hade jätteroligt på nedresan. Vi delade på en hela Chardonnay och blev lite fnittriga. När vi kom fram var det en lång kö, men eftersom vi var lite på lyset och tuffa trängde vi oss före. Det blev ett djävla liv. Det var väl inget att bråka om. Vi var ju bara fyra och de sinkade inte de andra så mycket. Det hade varit skillnad om alla andra skulle ha trängt sig först. Folk är så kitsliga.

Jäklar vad mycket prylar det finns på Ullared. Man blir alldeles matt. Och lite besatt. Man måste köpa bara för att det är billigt. Jag handlade 24 kilo smågodis och 32 paket Pampers blöjor, trots att jag inte har några barnbarn. Nåja. Rutger blir väl gammal och inkontinent med tiden, så då kan de komma till pass om han blir tillräckligt tunn om rumpan. Jag köpte en massa annat som jag inte kan räkna upp.

Mitt största klipp var ett parti sparkstöttingar som reades nu på sommaren till otroliga 245: – styck. Det är inte klokt så billigt. Jag köpte ett helt dussin. Det blev lite strul vid hemresan för busschauffören vägrade att ta med alla sparkarna. Vi fick hyra in dem i ett godsmagasin så får vi ta bilen och hämta dem nästa vecka.

Det blev mer strul i kassan. Jag hade norpat Rutgers kreditkort när han sov och när jag skulle betala fanns det ingen täckning, så nu är jag skyldig Bettan 16000: – Vet inte hur jag skall kunna betala tillbaka, men Bettan har det gott ställt och kan nog vänta tills jag vinner på Lotto.

Nu är vi snart hemma så jag måste sluta. Hoppas att grannarna hjälper mig att bära in varorna.

Hej för nu! Er Cendré- Bella

Entry filed under: Diverse.

Överskattat. Ny deckare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juni 2016
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: