Sex-aktuellt

juni 30, 2016 at 2:42 e m Lämna en kommentar

Antalet läsare av GK- bloggen varierar. Ibland är det några stycken och ibland är det mera högtrycksbetonat. En ambitiös bloggares mål är att nå ut till så många läsare som möjligt. Härvidlag har ämnesvalet stor betydelse. Studeras statistiken kan man utan vidare notera att” Sex” med tillhörande spörsmål ,är det som engagerat läsarna mest. Sex saknar konkurrens och vi borde naturligtvis öka dosen. Vår blygsel och känsla för stil och finess förbjuder oss djupdykningar i sexträsket men samtidigt vill vi vara våra läsare till lags, ja faktiskt till samlags, så vi kommer att öka vårt engagemang i denna fysiska verksamhet.

Vi är läsarna skyldig en fortsättning på Lill -Gulls och Manfreds sex-memoarer, men Manfreds sista bidrag var så anstötligt att vi dragit oss för att publicera.

Emellertid har den sexuella verksamheten utvecklats i den riktning att det inte längre är möjligt att dra gränsen mellan det som är normalt och rena perversiteter. Vi tycker nog att gränsen många gånger överskrids, men rådande liberala inställning gör att vi med viss bävan vågar publicerar de sista avsnitten av Manfreds memoarer. Ni som glömt vad som sig tidigare tilldragit haver får gå tillbaka skrifterna och friska upp minnet.

Innan vi publicerar de tre sista avsnitten vill vi lansera en nyhet inom den sexuella sfären. Alltför länge har den heterosexuella minoriteten nonchalerats och diskriminerats. Utrymmet i media är minimalt och parader med heterosexuella förtecken lyser med sin frånvaro. Det måste bli en ändring. Därför bildar vi från och med nu en heteroiansk intresseförening:” Riksförbundet för heterosexuell upprättelse” (RFHU). Vi börjar vår kamp för likabehandling och sexuell rättvisa under parollen: ”HETERO är lika okej som GAY”

Om någon dag kommer fortsättningen på Manfreds snask och snusk. Bäva månde sedlighetsivrarna.

Entry filed under: Diverse.

GK-exit? Prioritering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juni 2016
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: