Stor lokal TV- satsning.

november 9, 2016 at 10:56 f m Lämna en kommentar

Några ute i socknen är kanske ledsna över utgången av USA-valet och behöver en glad nyhet att trösta sig med

Bloggen har många gånger ondgjort sig över TV- produktioner som ex:” Bonde söker fru”, ”Farmen”, och nu senast ”Tro hopp och kärlek”.

Vi har ändrat åsikt, för med tiden har vi förstått att det faktiskt finns folk som tittar och som tycker det är bra.( Det lär till och med finnas lantbrukare som tittar på förnedringen av den egna yrkeskåren) Dessutom fyller, åtminstone ”Bonde söker fru”, en behjärtansvärd funktion. Man hjälper tafatta stackare att hitta en partner, trots handikapp av olika slag. Oftast mentala.

Skall vi trots allt fortsätta att vara lite negativa så tycker vi kanske att upplägget börjar bli uttjatat, trots försök med lite nya trendiga grepp som ex. samkönade övningar.

Kamelbonden på Öland var ett försök tillförnyelse. En kamelbesättning är lite originellt, betydligt ovanligare än grisar och mjölkkor

Detta har Gröna köpingens reklamfinansierade:” Kanal 6” tagit fasta på. Man satsar stort på en produktion som man tror skall få bred spridning. Filmteamet söker sig utomlands, närmre bestämt till Afrika. Man lämnar den trygga ladugårdsmiljön och söker sig ut på vidderna för inspelning av: ”Bonde söker Gnu”. Har vi förstått det hela rätt så handlar det dessbättre inte om tidelag, utan upplägget är att vita män skall träffa färgade kvinnor i safarimiljö.      Låter spännande.

Entry filed under: Diverse.

Val-vaknat. Valmanifestet. Decentralisering.

Lämna en kommentar

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

november 2016
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se