Bloggutveckling

december 15, 2014 at 7:00 f m Lämna en kommentar

 

Vi kan i dag presentera en nyhet, som vi tror och hoppas skall tilltala våra läsare.

Ibland kan kanske okritiska läsare tycka att vi på GK-bloggen är självgoda och lite stolta i överkant för att vi bor på en plats som saknar sin like, ”Gröna Köpingen”, men självgodhet och stolthet är ett naturligt tillstånd när man haft turen att födas i detta paradis på jorden.

Detta behöver naturligtvis inte betyda att vi med automatik rackar ner på andra, lite sämre bosättningar, men det ligger nära till hands om man skall försöka vara objektiv.

En ort som vi kan ha visst överseende med är vår granne och vänort Mönsterås. Här är inte allt nattsvart men vi känner ibland behov av lite negativa tankar och nedlåtande behandling för att skipa rättvisa.

För att Mönsterås och Mönsteråsarna skall kunna lägga fram sin sak, för en bred och kunnig läsekrets, har vi glädjen att presentera en ny medarbetare på GK-bloggen: Signaturen ”Anders”, som bor i utkanten av nämnda samhälle. Han har i kommentarer visat prov på gott omdöme och en god stilistisk förmåga. Därför tycker vi det är lämpligt att han för Mönsterås talan, och går i svaromål när så är av nöden. Han kommenterar, ocensurerad, i den omfattning han finner lämplig men inläggen läggs ut via vår blogg. Detta för att vi skall kunna plocka bort ev. ofördelaktiga uttalande om GK-bloggens personal. Vi tål visserligen detta men det skulle leda till att läsarnas ifrågasätter Anders omdöme. Det vill vi inte.

Vi hälsar Anders välkommen som medarbetare och ser fram mot ett konstruktivt samarbete för både Gröna Köpingen och Mönsterås bästa.

 

 

Entry filed under: Diverse. Tags: , , , , .

Ljus i mörkret Vinster i vården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

december 2014
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: