Fundamentalt

november 14, 2013 at 10:06 e m Lämna en kommentar

”Den förlorade sonen” är känd sedan tidigare. Den förlorade flickan är ett nytt begrepp. En bronsskulptur föreställande en flyfotad, bolljonglerande ”Idlaflicka”, som varit försvunnen en tid, har välbehållen återfunnits i ett förråd. Den feminina gymnasten var tidigare stationerad utanför Parkskolan i GK:s vänort, Mönsterås och orsaken till demonteringen och deporteringen till förrådet uppges vara ett sviktande fundament. Det har tagit tid att hitta en ny stabil grund för de gymnastiska övningarna, så därför har hon legat bortglömd en längre tid.

Vi tar kontakt med Lars Petersson på kommunkontoret i Gröna Köpingen för att efterhöra om något sådant har, eller skulle kunna tänkas hända, här i GK. ”Absolut inte. Här håller vi ordning på våra flickor, och skulle det trots allt hända att de ligger någon i ett förråd, så bevisas redan där att hon är lite lätt på foten och behöver inte exponera sina färdigheter på ett nytt fundament, som kostar en massa skattepengar” skämtar Lars. ”Kanske är det bäst att hon får ligga kvar. Ett nyvaket, ökande intresse för ‘Rytmisk sportgymnastik’ skulle kanske bli en övermäktig konkurrent till damfotbollen, vad gäller publiktillströmning.

Entry filed under: Betraktelser, Kultur, Sport. Tags: , , , .

Vilt svin-möte Fotboll igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

november 2013
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: