Färdig-stimmat

februari 3, 2014 at 8:30 f m Lämna en kommentar

Vi berättade, lite skamsna, att vi för ett antal veckor sedan tittade på ett program med den tveksamma titeln ”Fittstim”.

Vi har tyvärr gjort om det, två torsdagar på raken. Programserien som nu är slut, handlade om feminism, och det som drev oss att titta var inte titeln, utan förhoppningen om att man bland de vilsegångna skulle hitta någon feminist med lite sunda åsikter. Det gick så där.

Vi kunde i alla fall konstatera att den tämligen medelmåttiga programledaren i bl.a. ”Debatt” Belinda Olson, visade sig inte bara vara förtjust i sin egen röst, med vilken hon avbryter debattdeltagarna, till egen förtjusning. Man kan kanske ana vissa narcissistiska drag. Ungefär hälften av programtiden ägnades åt närbilder på denna feministiska barrikadriddare. På kameramannens initiativ, eller på uppmaning, vill vi låta vara osagt.

Som alla andra program i denna tveksamma genre utmynnade det i ett enda stort frågetecken. Vart vill de komma?

En fråga i all enkelhet. Vad skulle hända om ett antal män började nyttja termer som ex. ”Tjejslem”. Det skulle bli ett djävla liv.

Men ”Gubbslem” är OK.

”Det gror ett hat mot feministerna”. Jaså? Hatet står väl feministerna för, riktat mot männen. Det är väl inte så konstigt om männen, av ren självbevarelsedrift, försöker gå i svaromål.

Vi i Grön AnSamling, GAS, älskar kvinnor. Vi är ”kvinnoister” och hälsar alla ”Hon” välkomna som jämbördiga samhällsmedborgare. Men militanta feminister betackar vi oss för och ser helst att de utövar sina konster på våra ovänners bakgårdar.

Detta blir lite svårt. Bloggen har inga ovänner. Vi är omtyckta och älskade av alla, eftersom vi framför de åsikter som alla uppskattar, delar, och vill höra.

Entry filed under: Betraktelser, Media, Politik och samhälle. Tags: , , , , .

Storskalig skada Von Bloghsters Memoarer – del 9

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

februari 2014
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: